top of page

OVER MOS-X

MOS-X is een gedreven bedrijf met een gepassioneerde jonge ondernemer aan het roer.

 

Onze expertise is geworteld in de dakwerkindustrie, maar gaat verder dan dat.

 

Als gediplomeerd schrijnwerker met specialisatie in ecologisch duurzaam herzien van dakconstructies, begrijpen we de kern van uw gebouw vanuit verschillende perspectieven.

Onze missie begon als reactie op de groeiende vraag naar professioneel dak- en gevelonderhoud in onze gemeenschap.

 

Het viel ons op dat talloze daken en gevels werden aangetast door mossen, vuil en andere schadelijke factoren, wat niet alleen hun esthetische uitstraling aantastte, maar ook hun levensduur bekortte.

 

Bij MOS-X is onze missie tweeledig: we richten ons niet alleen op het herstellen van het uiterlijk van gebouwen, maar ook op het verlengen van hun levensduur en het behouden van hun waarde.

 

Als student veiligheidscoördinator op de werf en milieucoördinator is veiligheid en duurzaamheid altijd onze prioriteit geweest.

 

Daarom kunnen we met vertrouwen 10 jaar garantie bieden op onze coating.

 

We begrijpen dat een dak zowel bescherming als esthetiek biedt, en daarom hebben we ons gespecialiseerd in hoogwaardige diensten voor het ontmossen en coaten van daken en gevels.

 

Bij MOS-X staat vakmanschap, klanttevredenheid en duurzaamheid centraal in alles wat we doen.

 

Onze passie ligt in het herstellen en verfraaien van gebouwen, en we zijn er trots op deze passie met onze klanten te delen.

 

We blijven streven naar innovatie en het toepassen van milieuvriendelijke praktijken om bij te dragen aan een betere milieu.

 

Kies MOS-X als uw partner voor duurzaam dak- en gevelonderhoud, en geniet van een vernieuwde uitstraling en bescherming voor uw gebouwen.

bottom of page