top of page

DAK ONTMOSSEN

De staat van uw dak beïnvloedt sterk de uitstraling van uw huis. Een vuil dak geeft een slordige indruk en kan de waarde van uw woning verminderen. Daarom is regelmatig onderhoud essentieel. Een grondige reiniging kan uw dak weer als nieuw doen lijken. Maar er is meer dan alleen uiterlijke schoonheid. Mos en algen kan dakpannen en leien poreus maken, wat vorstschade kan veroorzaken. Bovendien kan vocht door capillaire werking uw dakconstructie binnendringen en houtwerk aantasten. Het is cruciaal om tijdig te ontmosssen om op lange termijn kostbare dakreparaties te voorkomen. Uw huis verdient de beste zorg, en een gezond dak is daarbij van groot belang.

unnamed.jpg

ANTI-MOSPRODUCT 

Bij het reinigen van een dak met het aanbrengen van een mosdodend product beginnen we met een grondige reiniging van het dakoppervlak. Hierbij verwijderen we al het aanwezige vuil, mos en algen met behulp van een hogedrukreiniger. Daarna passen we een speciaal mosdodend product toe op het dak. Dit product is ontworpen om mossen en algen effectief te doden en verdere groei te voorkomen. Het resultaat is een dak dat er weer schoon en fris uitziet, zonder de hinderlijke aanwezigheid van mos en algen.

Dak-impregneren_edited.jpg

DAK IMPREGNEREN

Bij dakimpregnatie brengen we kleurloos, waterafstotend materiaal aan op het dak, waardoor een beschermende laag ontstaat die regen gemakkelijk afvoert. Dit vermindert de groei van mossen en algen, waardoor het dak langer schoon en in goede staat blijft. In tegenstelling tot dakcoating, dat gericht is op UV-bescherming en esthetiek, richt impregnatie zich vooral op vochtbestendigheid en verlenging van de daklevensduur. De keuze hangt af van je specifieke dakbehoeften.

roof-coating1.jpg

DAKCOATING

Dakcoating is een beschermende laag die op het dak wordt aangebracht (na het ontmossen) om het te beschermen tegen weersinvloeden, zoals regen, UV-straling en mos- en algengroei. Het verlengt de levensduur van het dak en verbetert de esthetiek. Dakcoating is beschikbaar in verschillende kleuren en kan worden afgestemd op de stijl van het huis. Het is een populaire keuze omdat het dakrenovatiekosten aanzienlijk vermindert en snel kan worden aangebracht (2 werkdagen). 

CLEAN-X.png
bottom of page